Ηannes Caspar

Ηannes Caspar

Ο Hannes Caspar γεννήθηκε το 1979 στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Σήμερα, ο Hannes είναι ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες φωτογράφους της Ευρώπης που είναι γνωστοί για την δουλειά του με αστέρια κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών και πορτρέτα. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία αυτή, της φωτογραφίας.
Στο επίκεντρο του έργου του είναι η ανθρώπινη μορφή. Αυτό που είναι πολύ συναρπαστικό στις εικόνες του είναι ότι η αύρα ενός προσώπου είναι ορατή χωρίς πάρα πολύ ειδικά εφέ.
Συχνά, οι μικρές λεπτομέρειες λένε την ιστορία. Τις περισσότερες φορές δουλεύει πολύ καθαρά - μόνο η κάμερα, το φως της ημέρας, αυτός και το μοντέλο του. Αλλά οι εικόνες του δεν είναι μόνο απλές. Αλλά όπως κάθε μεγάλος φωτογράφος, λένε μια ιστορία.
Είναι ένας πολύ προσιτός  φωτογράφος και αγαπά  πολύ το έργο του  Η άποψή του για το έργο του είναι εύκολη και ξεκάθαρη.
Οι εικόνες του είναι τόσο ξεχωριστές γιατί είναι πολύ περίεργος και πάντα θέλει να πειραματιστεί με νέα πράγματα. Με τη γοητεία του παίρνει μια άποψη από την προσωπικότητα των μοντέλων του και μοιράζεται αυτό το όραμα με τους παρατηρητές της τέχνης του.